Distribuie pe facebook:
  • Fara calificativ
  • Nu e disponibil acum!
  • eNevoie.ro
  • Lucian Popescu
  • Deva
  • 0773... vezi numar
  • Trimite-i un mesaj...
  • Program de lucru: Luni - Vineri:09:00 17:00Sambata:09:00 13:00

S.C. Maxim Media Advertising & Events Gr S.R.L. activeaza in domeniul: Print, Imprimerie, Copiere si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:

Maxim Media Advertising Group este o agentie full-service de marketing online, dezvoltare web, publicitate, servicii foto-video, design grafic și solutii integrate pentru toate tipurile de afaceri.

Echipa noastra este formata din oameni de exceptie, talentati si pasionati de munca pe care o fac si din aceasta cauza oferim rezultate de exceptie clientilor nostrii. Avem in componenta designeri, dezvoltatori, internet marketeri profesionisti si pasionati, dintre care majoritatea sunt certificati, consultanti Google Analytics, specialisti AdWords, Bing Ads, dezvoltatori web cu experienta, specialisti in marketing si mass-media, fotografi si videografi profesionisti.

Stim ce se cere pe piata, deoarece alocam timp pentru studiu si cercetare, pentru a fii la zi cu ultimele noutati in materie de promovare, marketing, mass-media, dezvoltare web. Pentru noi, nu este doar un loc de munca – este o pasiune continua. Cu multi ani experienta in publicitate, media și vanzari, acumulati in cadrul unor companii și agentii multinationale, am pus „caramida” acestui proiect pentru ca iubim ceea ce facem și iubim sa lucram impreuna.

Experienta fiecaruia dintre noi este doar o piesa dintr-un puzzle uriaș. Ne-am adunat sub aceasta companie de publicitate full service pentru ca am dorit sa oferim partenerilor noștri servicii integrate si solutii complete de publicitate.

In publicitate, nimic nu este intamplator. Din aceasta cauza credem ca publicitatea buna, creativa, clara, simpla, memorabila și eficienta se poate face oriunde este nevoie de ea. Avem idei, generam concepte si gandim strategii. Pentru noi, comunicarea este foarte importanta, deoarece, imaginea noastra se reflecta in succesul dumneavoastra și vrem sa descoperiti in noi un partener de incredere și chiar un prieten.
 
 Mai multe detalii si ce facem noi puteti afla vizitand www.maximmedia.ro
 
 

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Maxim Media Advertising & Events Gr S.R.L. nu a primit comentarii inca.