Distribuie pe facebook:

S.C. Sian Image Media S.R.L. activeaza in domeniul: Print, Imprimerie, Copiere si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Sian Image Media este o agenție de publicitate specializata în realizarea de materiale promoționale și produse publicitare.

Având o experiență de peste 15 ani pe piață din Romania, ne considerăm suficienți de pregătiți astfel încât să oferim opinii obiective și consultanță de cea mai bună calitate, astfel încât proiectele clienților noștri să devină un real success, conform exigentelor.

Din pasiune și dorință de a fi cei mai buni, Sian Image Media a investit în utilaje de ultima generație, devenind astfel un producător direct, oferind o gamă largă de servicii și produse de ultima generație.
·         Tipografie: digitală, offset
·         Gravură: mecanică, laser
·         Serigrafie
·         Tampografie
·         Tipar indoor
·         Tipar outdoor
·         Grafică: DTP, Design Logo
·         Print UV
·         Servicii de scanare, copiere și print
·         Servicii de debitare
·         Servicii de finisare și legatorie: laminare (rola sau plic), biguire automată, fălțuire, microperforare, capsare, broșare, rotunjire, caserare.
·         Servicii de sublimare
·         Tăiere pe contur
Practic, personalizăm orice tip de obiect, indiferent de domeniul de activitate.

Echipa Sian Image este una dinamică, energică și orientată spre perfecționare, profesionalismul și satisfacerea clienților fiind obiectivul nostru principal. Ne diferențiază pasiunea și responabilitatea cu care întâmpinăm provocările apărute pe parcsursul dezvoltării noastre.

Noi avem capacitatea de a-ți transforma orice idee în realitate. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine!

What you want is what you get!

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Sian Image Media S.R.L. nu a primit comentarii inca.