Distribuie pe facebook:

S.C. Lky Solutions S.R.L. activeaza in domeniul: Sanitare, Electrice, Termice, Gaze si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
LKY Solutions - Innovative Electrical Solutions este o firma cu capital integral romanesc, și activeaza pe piata europeana in domeniul instalatiilor electrice, HVAC, telecomunicatiilor și tehnologia informatiei din anul 1992.

Este distribuitor pentru o gama variata de echipamente incluzand cabluri electrice, aparataj electric (prize, intrerupatoare, etc.), sisteme de iluminat complexe, incalzire electrica radianta (pardoseala, pereti, tavane), ventilatie și aer conditionat, echipamente și componente de automatizari, automatizari pentru porti și uși de garaj, sisteme de automatizari integrate și interconectate (casa inteligenta), corpuri de iluminat, sisteme de alarma anti-incendiu și anti-efractie, supraveghere video, videointerfoane, centrale telefonice, retele de date fixe și wireless, componente active și pasive pentru cablu TV, sisteme audio-video HiFi, componente pentru tehnica de calcul și birotica, pentru care asigura consultanta in proiectare, executie, implementare și suport tehnic.

Pachetul nostru de servicii se adreseaza predominant mediului de afaceri industrial și al IMM-urilor, dar și utilizatorilor individuali.
Primordial, oferim solutii \"la cheie\" majoritatii clientilor noștri. Ne ocupam de toate aspectele legate de domeniile noastre de expertiza, astfel incat implicarea clientului este necesara doar in faza de proiectare și selectia designului materialelor, restul fiind grija companiei noastre. 
Astfel, incepand cu branșamentele electric+telecom, instalatia electrica interioara și exterioara, și terminand cu routerele wireless, camerele de supraveghere video și sistemul de alarma, furnizam servicii high-end \"la cheie\", in adevaratul sens al cuvantului. 
Marturie ne stau toti clientii și albumele foto de la diversele proiecte ale clientilor.
Pionieri in tehnica iluminatului cu LED-uri și arta iluminatului arhitectural, promovam implementarea acestei tehnici in toate mediile (civil, privat, comercial, industrial, institutii) dupa cum se poate observa in majoritatea albumelor foto de pe pagina de Facebook www.facebook.com/lky.solutions.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Lky Solutions S.R.L. nu a primit comentarii inca.