Distribuie pe facebook:

Restaurant La Hanul Boierilor Mogosoaia activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:

 

            Restaurantul nostru va sta la dispozitie pentru organizari de evenimente proprii, private sau publice: nunti, increstinari, onomastici, petreceri, conferinte, sedinte, etc.

            Locatia se poate inchiria sau rezerva pentru diverse activitati, petreceri, evenimente, cu contract si 20% avans pentru rezervarea datei dorite de dvs.

            Dispunem de sala dotata cu utilitati pentru 250 de persoane, cu bucatarie proprie, bar, instalatie de muzica ambientala, aer conditionat, TV-plasma, grupuri sanitare (femei, barbati), generator electric propriu, decor specific, personal specializat, parcare pazita. Deasemeni, oferim la cerere: decor, flori si aranjamente profesionale, instalatii de sonorizare si video-proiectie profesionale, artisti, formatii, DJ, MC si dansatori profesionisti.

            Toate acestea va stau la dispozitie pentru organizarea oricarui eveniment important din viata dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

            Str. Zamfirei, nr.23-29, Jud. Ilfov, Mogosoaia

            Site: acedemia ecvestra mogosoaia

            Persoana de contact: Ion Dulugeac

            Tel: 0723571522


vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Restaurant La Hanul Boierilor Mogosoaia nu a primit comentarii inca.