Formatia Cristal Din Baicoi activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
       Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Cristal din Baicoi, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 
Ofer o gama variata de servicii muzicale comerciale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta !
     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor :
 * Muzica populara : de suflet si de ascultare din toate zonele tarii
* Sarbe * Hore * Etno
* Muzica de petrecere, de joc si voie buna
* Manele * Lautareasca * 
* Sarbesti * Machedonesti si Grecesti
* Asiguram un solist doar pentru Muzica Usoara Romaneasca Veche * Cover-uri Internationale 
* Cafe concert, valsuri/blues-uri celebre in deschiderea unui eveniment
         * Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon, saxofon, clarinet si orice alt instrument.
     Formatia Cristal din Baicoi, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta, formatii de evenimente din Prahova.
         Solist vocal si instrumentist, originar din Baicoi, Cristi Caltaru alaturi de formatia sa, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
       Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...
 Ca marturie stau anii de experienta, la care am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile. 
           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Cristal din Baicoi ajunge treptat sa fie formatia de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
          Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini decorative si jocuri de lumini, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
        Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon  0722/190.336 si veti avea o mega-petrecere, alaturi de Formatia Cristal din Baicoi!

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Formatia Cristal Din Baicoi nu a primit comentarii inca.