Distribuie pe facebook:
  • Fara calificativ
  • Nu e disponibil acum!
  • eNevoie.ro
  • Otilia Suditu
  • Bucuresti
  • 0739... vezi numar
  • Trimite-i un mesaj...
  • Program de lucru: Luni - Vineri:09:00 18:00Sambata:10:00 17:00

S.C. Top Med Assistance S.R.L. activeaza in domeniul: Ingrijire Copii si Batrani si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
SC Top Med Assistance SRL este o societate autorizata ca Furnizor de ingrijri medicale la domiciliu de catre Ministerul Sanatatii (DSP) si licentiata ca Furnizor de servicii sociale de ingrijire batrani la domiciliu de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice prin infiintarea serviciului social ”Top Med ingrijiri la domiciliu”, cod serviciu social 8810 ID-I. 
 
In prezent, desfasuram activitati de asistare, ingrijire, supraveghere si menaj pentru batrani din Bucuresti, repartizand, in functie de cerinte, ingrijitoare de batrani la domiciliu, atat angajate calificate ale societatii noastre cat si in regim de plasare de personal. 
 
Totodata raspundem prompt solicitarilor pentru asistenta medicala la domiciliu,  punand la dispozitia pacientilor servicii medicale prestate de catre asistenti medicali generalisti care acorda primul ajutor in caz de necesitate, administreaza medicatia prescrisa de medic, efectueaza pansamentele plagilor postoperatorii, a escarelor, etc.
In plus, societatea Top Med Assistance, ofera servicii de kinetoterapie si masaj medical la domiciliu,  venind in intampinarea pacientilor cu o echipa formata din maseuri, kinetoterapeuti si asistenti medicali BFKT licentiati, specializati, absolventi de studii superioare in domeniu, o echipa tanara formata din persoane dinamice, orientate spre tot ce inseamna performanta, deschidere, invatare si progres.
Serviciile noastre sunt gandite pentru a spori confortul pacientilor, putand beneficia de programe medicale si sociale de calitate chiar in incinta propriei case.
Costurile celor mai solicitate servicii de ingrijire la domiciliu sunt:
  
Serviciile sociale prestate de catre angajatele proprii, calificate in functia de ingrijitoare batrani la domiciliu, cum ar fi: schimbare pampers, hranire/ hidratare persoana imobilizata, efectuare de cumparaturi, insotire la medic, menaj usor, igiena corporala, etc., se acorda prin incheierea unui contract de servicii sociale avizat de Ministerul Muncii si se tarifeaza cu 32 lei/ ora lucrata, in baza unui desfasurator lunar. Serviciile sociale licentiate de Ministerul Muncii se acorda pe o perioada lunga de timp si se monitorizeaza de catre asistenti sociali, manageri si responsabili de caz, atat prin vizite la domiciliul beneficiarilor, cat si printr-o stransa colaborare si comunicare cu angajatii proprii, apartinatorii si beneficiarii serviciilor sociale.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Top Med Assistance S.R.L. nu a primit comentarii inca.