Distribuie pe facebook:
  • Fara calificativ
  • Disponibil NON-STOP!
  • eNevoie.ro
  • Ing Hanu Florin
  • Constanta
  • 0726... vezi numar
  • Trimite-i un mesaj...
  • Program de lucru: Disponibil NON-STOP

S.C. Zen Proiect Consulting S.R.L. activeaza in domeniul: Constructii si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
ZEN Proiect Consulting este o societate comerciala ce are ca obiect de activitate principal proiectarea constructiilor civile.
Echipa noastra colaboreaza cu arhitecti, urbanisti, ingineri constructori, de instalatii si verificatori atestati, oferind servicii de proiectare complexe, imbinand solutii functionale, tehnice si estetice in realizarea proiectelor.
Datorita proiectarii asistate de calculator, beneficiarii nostrii pot vedea rezultatul final inca din faza de proiect, ceea ce ne permite sa modificarea acestora in timp util, pentru ca rezultatul sa fie excelent.

Firma ofera servicii diverse de proiectare. Proiecte case mici, proiecte case cu mansarda, proiecte vile, modele de case, proiecte tip, proiecte ieftine, proiecte case parter, proiecte blocuri, proiecte locuinte, proiecte pensiuni si hoteluri, proiecte cladiri de birouri, proiecte spatii comerciale, proiectare structura de rezistenta, hale industriale din elemente prefabricate din beton sau structura metalica, obtinere avize, autorizatie.

Documentatiile se pot prezenta in diverse faze dupa cum urmeaza: studiu de prefezabilitate; studiu fezabilitate; documentatie tehnica lucrari de interventie DALI; anteproiect; proiect pentru autorizatia de construire DTAC; documentatie pentru certificat de urbanism DTCU; documentatie organizare de santier DTOE; documentatie pentru obtinere avizelor; proiect tehnic si detalii de executie PT + DDE; antemasuratori; documentatie economica; devize; expertize tehnice; relevee arhitectura; relevee inginerie.

Oferim servicii de dirigentie si urmarire de santier conform normativelor in viguare; sprijinire la intocmirea catii tehnice; participare la toate fazele determinante specificate de Inspectoratul de Stat in Constructii.

facebook: zenproiect

Proiectare constructii civile si industriale la preturi avantajoase.
Proiectare case, vile, case parter, case cu mansarda, spatii comeriaciale.
Intocmire si obtinere avize.
Depunere documentatii la primarie.
Echipa tanara, tehnologie moderna de prezentare.
Preturile varieaza in functie de complexitatea lucrarii.
Intrati pe siteul www.zpc.ro si cereti o oferta de proiectare.

Oferim servicii de dirigentie santier la preturi avantajoase.
Dirigentie de santier in zona Constanta, Eforie, Navodari, Cumpana.

Pentru detalii intrati pe siteul zpc.ro

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Zen Proiect Consulting S.R.L. nu a primit comentarii inca.