Distribuie pe facebook:

S.C. Subsign S.R.L. activeaza in domeniul: Consultanta, Contabilitate, IT si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Subsign este una din cele mai premiate agentii de Marketing din Romania. 

Servicii oferite:

DEVELOPMENT
Designul atrăgător și o experiența bună a utilizatorului nu sunt singurele elemente care determină succesul unui site. în clipa în care siteul este activ și traficul crește este important ca fiecare funcționalitate să ruleze impecabil. Alegerea celei mai potrivite tehnologii, construcția unei infrastructuri scalabile și asigurarea consistenței sunt punctele noastre forte. Echipa noastră de development știe ce este necesar pentru un produs eficient, eficace, de încredere și securizat pentru a nu pune în pericol reputația organizației

DESIGN
De la impactul inițial a primei vizite pe web site, până la detaliile care creează o experiență intuitivă a clientului este crucial să găsești soluțiile de design potrivite. Chair și deciziile minore pot afecta percepția brandului și succesul proiectului. Echipa noastră experimentată în design înțelege importanța alegerilor potrivite de la culori și fonturi până la vizualuri și animații. Suntem dedicați să oferim consumatorului o experiență cât mai bună și ne asigurăm de asta prin verificarea și testarea fiecărui detaliu.

BRAND
Site-ul arată fantastic, funcționează perfect și așteaptă un flux de vizitatori...însă cum faci ca brandul tău să fie văzut de audiența potrivită? Aici este locul unde serviciile noastre închid cercul, prin conținut dezvoltat specific organizației tale. Căutăm companii care oferă o conexiune umană și au un nivel în plus la comunicare. Consistența, informațiile și interacțiunile consolidează notorietatea și loialitatea brandurilor, astfel conducând la o decizie favorabilă în momentul achiziției și în anii ce vor urma.

 

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Subsign S.R.L. nu a primit comentarii inca.