Distribuie pe facebook:

S.C. Partizan Ecoserv S.R.L. activeaza in domeniul: Casa si Gradina si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
S.C. Partizan Ecoserv S.R.L. vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferind servicii profesionale in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei.
Infiintata in 2009, S.C. Partizan Ecoserv S.R.L., vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va scapa de daunatorii nedoriti, incepand de la insecte si rozatoare pana la bacterii si microbi, atat la domiciliu cat si in spatiile comerciale, intr-un mod ecologic.
Firma noastra detine utilaje perfomante de ultima ora, precum si substante care corespund celor mai exigente cerinte ale Ministerului Sanatatii si UE, care nu sunt periculoase pentru oameni si care nu polueaza mediul.
Substantele utilizate pentru serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate de Institutul pentru Igiena Sanitara Publica, fiind aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii si Sigurantei Alimentare.
Va stam la dispozitie cu tratamente, de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, “one-off” (o singura interventie), sau pe baza de contract.
Tinem mult la clientii nostrii, la sanatatea lor si la natura care ne inconjoara. De aceea, pentru noi, calitatea nu este un lucru de negociat. Garantam pentru fiecare lucarare realizata, avand increderea ca veti fi multumiti de rezultatul obtinut.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Partizan Ecoserv S.R.L. nu a primit comentarii inca.