Distribuie pe facebook:

S.C. Optikat S.R.L. activeaza in domeniul: Constructii si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Firma SC Optikat SRL  este  o companie infiintata in 2008 si are ca obiecte de activitate servicii de transport agregate de balastiera si cariera, distributia de lubrifianti auto, industriali, speciali, produse de intretinere auto si AdBlue, distributia de anvelope pentru vehicule comerciale si piese de schimb utilaje de constructii, distributia de rezervoare de motorina  made in Italy, distributia in Romania a mini incarcatoarelor frontale multifunctionale marca LOCUST Slovacia.
Principalele Brandu-ri de lubrifianti pe care Optikat ii distribuie sunt : Repsol, Valvoline, Shell, Mobil, Castrol, Aral, Texaco, Divinol, Fuchs, Quaker, Total, Urania la cerere se pot oferi si alte Brand-uri in functie de solicitarile clientilor nostri.
Produsele de intretinere oferite de Optikat sunt unsorile, lichidul de spalat parbrizul  si antigelul necesar instalatiilor de racire ale autovehiculelor atat vara si mai ales iarna.
AdBlue-ul oferit de Optikat este distribuit sub doua forme de ambalare la 10l si 1000l Made in Romania si la 1000l Made in Olanda.
Rezervoarele de motorina sunt standardizate si produse in Italy, rezervoarele pot fi de diferite capacitati ( 500l - 9000l )cu pompe analoag sau digital.
Locust  este un nume bine cunoscut in agricultura, constructii si prestari de servicii din intreaga lume, lucru demonstrat prin  flexibilitatea si fiabilitatea utilajelor Locust – miniincarcatoare frontale multifunctionale.
Preturile serviciilor  de transport aferente produselor de balastiera sunt in functie de cantitatile solicitate, traseul ales de client si bineinteles de tipul de agregat ales.
Avand in vedere cele prezentate mai sus va invitam sa ne vizitati web site-ul nostru si va asteptam cu orice solicitari in acest sens – www.optikat.ro

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Optikat S.R.L. nu a primit comentarii inca.