Distribuie pe facebook:

S.C. Msigrom S.R.L. activeaza in domeniul: Casa si Gradina si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Dam noblete lemnului din 1993.
De peste 25 de ani spunem povestea traditiei prelucrarii lemnului masiv, nascuta in 1993. Davide este un angajament pentru excelenta, dorinta vie a continuarii unei traditii in care dainuie povestea lemnului.
Piesele de mobilier, ușile de interior sau exterior, scarile și fiecare componenta pe care o cream sunt dovada respectului pentru lemn și pentru valoarea pe care o are. Iti oferim povești pe care sa le spui despre casa ta și despre tine sub forma de piese de calitate, care pastreaza caldura lemnului masiv și poarta in ele pasiunea oamenilor care-i dau valoare. 
Fiecare proces de creatie este realizat cu maiestrie și duce la aspectul estetic potrivit pentru case, spatii de birouri, proiecte imobiliare de lux, manastiri și biserici. De-a lungul timpului, lemnul pe care l-am prelucrat a adus suflare manastirilor din Moldova, printre care și Manastirea Agapia și Manastirea Neamtului.
Ne aflam chiar in inima Ceahlaului, aici unde iubirea pentru lemn exista de la sine. Astfel, suntem pe deplin conștienti de valoarea acestuia, fapt pentru care prelucrarea lemnului se realizeaza cu atentie și respect. 
Copacul, acest axis mundi fara de pret al zilelor noastre face cat o viata de om. Maturitatea lui este atinsa dupa 70-80 de ani, iar poveștile pe care le poate spune prin ramuri, frunze sau trunchi ne indreptatesc sa aducem copacii in lumea celor care sunt de nepretuit: oamenii. Așa ne-am hotarat sa dam caminului tau o poveste cu talc: lemnul masiv. Sa o prelucram și sa-i dam povata care sa transmita caldura familiei tale. Daca prima impresie conteaza, atunci noi ne asiguram ca ușa și mobilierul tau spun ceea ce trebuie. 
Usile Davide inglobeaza linii moderne, culori actuale, o esenta de traditie și priceperea meșterilor noștri. Alaturi de frumusetea lumii cotidiene, noi punem caldura unui produs manufacturat și unic, impreuna cu sufletul lemnului masiv prelucrat cu dragoste și atentie. Davide iti ofera uși care dainuie și care aduc caminului tau o parte din spiritul muntelui Ceahlau.
Din colectiile pe care ti le-am pregatit, poti alege fie simplitate sau jovialitate, fie perspectiva, lux și luminozitate. Davide iti ofera piese care iti provoaca imaginatia și iti trezesc simturile, toate prin prelucrarea atenta și minutioasa a lemnului masiv.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Msigrom S.R.L. nu a primit comentarii inca.