Distribuie pe facebook:

S.C. Dc Autorom Global S.R.L. activeaza in domeniul: Educatie, Formare Profesionala si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Obiectivul nostru este ca prin daruire si eforturi continue sa te ajutam sa devii un sofer care sa nu reprezinte un pericol pentru sanatatea ta si a celor dragi tie, acesta fiind in esenta din punctul nostru de vedere morala cu care un cursant trebuie sa ramana dupa terminarea cursului.
Prin actiunile noastre si prin interesul elevilor nostri de a creea un mediu mai sigur dorim ca in viitor sa contribuim la scaderea numarului de accidente rutiere.
Primul pas pentru a intra in posesia permisului de conducere este sa-l doresti, DC Autorom vine in sprijinul tau pentru ca drumul de la dorinta la implinire sa fie facut cat mai eficient.
Pentru ca ai ales sa incepi o colaborare cu compania noastra, venim in sprijinul tau cu urmatoarele avantaje client:
Posibilitatea de a plati in rate;
Program flexibil;
Posibilitatea a achizitiona materiale didactice ( manuale, CD-uri, indrumare, etc. ) atat pentru pregatirea in vederea promovarii examenului teoretic cat si pentru examenul practic;
Ajutor pentru realizarea dosarului necesar examinarii (fisa medicala, aviz psihologic);
Mediu placut de invatare;
Pentu imbunatatirea serviciilor oferite, va punem la dispozitie butonul “parerea mea” si va rugam sa-l accesati cu incredere.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Dc Autorom Global S.R.L. nu a primit comentarii inca.