Distribuie pe facebook:

S.C. Armarlux Industries S.R.L. activeaza in domeniul: Casa si Gradina si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Hestia Cleaning - curatatorie profesionala de textile 

Serviciile Hestia Cleaning, se impart in urmatoarele categorii:
Curatatorie covoare: acest serviciu este impartit in 3 pachete, Clean (8 lei/mp), Extra Clean (9lei/mp) și Premium Clean (13 lei/mp), fiecare adaptandu-se perfect nevoilor clientilor. Inovam piata, fiind singura curatatorie ce dezinfecteaza covoarele la finalul procesului de curatare, iar tu beneficiezi de garantie la serviciul prestat. 
- Curatatorie textile: venim cu cele mai inalte standarde in ceea ce privește curatarea textilelor, oferind rapiditate, calitate și atentie la fiecare detaliu, cu preturi incepand de la 2, 5 lei/articol! 
Curatatorie perne: consideram ca fiecare perna venita la noi merita o noua viata! Astfel, puful este curatat și sterilizat, apoi introdus intr-un dos de perna nou, ales de catre tine.
Curatatorie tapiterii: știm cat e de neplacut cand verși ceva pe scaunul din bucatarie sau pe canapea. De aceea, noi suntem solutia! Gratie echipamentelor moderne și detergentilor profesionali, orice pata, va disparea!
- Detailing auto: știm ca iti iubești mașina! De aceea suntem aici! Sa ii oferim toata atentia și rabdarea noastra,  pentru ca arunci cand revine la tine, sa fie perfecta!Hestia D.D.D. - societate autorizata de Dezinsectii, Dezinfectii și Deratizari 

Oferim servicii de D.D.D. pentru societati comerciale, asociatii de locatari și persoane fizice, ce ofera cel mai bun raport ideal calitate-pret, din judetul Bacau. Solutiile folosite sunt produse in Germania, autorizate in Romania de catre Ministerul Sanatatii și achizitionare de la furnizori acreditati. Serviciile noastre se impart in doua categorii,  tratamente de combatere impotriva oricarui daunator cat și tratamente de preventie. 

Pentru informatii și comenzi: 0743 137 808

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Armarlux Industries S.R.L. nu a primit comentarii inca.