Distribuie pe facebook:

S.C. Amax Tailoring S.R.L. activeaza in domeniul: Croitorie, Cizmarie, Marochinarie si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Retoucherie este un atelier de croitorie aflat in sector 1 la granita cu sector 2, in zona Dorobanti - Floreasca specializat in servicii de croitorie la comanda si retusuri haine.

Croitoria la comanda a devenit foarte apreciata si in acelasi timp tot mai cautata. Intr-o lume in care imaginea conteaza, o rochie de seara sau de zi, un sacou sau costum barbatesc create exact pe masura dvs., poate fi elementul care va diferentiaza.

In Atelierul Retoucherie, vei gasi o echipa mereu cu zambetul pe buze, formata din designeri, croitori, modelieri si confectioneri cu experienta. Suntem gata oricand sa satisfacem si cele mai exigente dorinte in materie de design si creatie vestimentara cap coada, de dama sau de barbat.

De asemenea, in Atelierul de Croitorie Retoucherie confectionam si alte articole vestimentare de dama, de tipul tinutelor office sau tinute de zi (fuste, topuri, camasi, sacouri, salopete), indiferent de dimensiuni.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Numar Comentarii: 1