Distribuie pe facebook:

P.F.A. Lazar Elena S.R.L. activeaza in domeniul: Cosmetica, Relaxare si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Vine o zi…
Majoritatea femeilor cred ca tenul lor nu se va rida, nu se va pata, nu va imbatrani, un ten care va ramane frumos cum era odata, citez:, , ma machiez doar cand merg la petreceri, apoi nu mai pun nimic pe fata, sa o las sa respire!” sau, , imi fac o masca cu ou și miere, o data pe luna!”
Sa fie oare așa?
M-am gandit și eu la același lucru…
Oare sa-mi rapesc din timpul meu? Sa merg la un salon de cosmetica? Sa am o rutina de ingrijire a tenului zilnica? Oricum nu se vor vedea semnele pe fata așa de repede! Nu mi se poate intampla mie!, sa ma trezesc cu pete pe fata, cuperoza, coșuri, riduri etc...! Acum am lucruri mai importante de facut!. 
Oare sa fie așa?
Pana intr-o dimineata, cand uitandu-ma in oglinda nu m-am recunoscut pe mine! Fata mea era lipsita de stralucire, era uscata și ma strangea! Erau pete maroni in jurul buzelor și a ochilor, pielea atarna, toate acestea imi ofereau o stare de apatie, de tristete, și parca eram lipsita de sens. Atunci mi-am adus aminte de un sfat al mamei mele, pe care și ea il aplica:, , natura iti ofera tenul pe care il ai la 20 de ani și tenul pe care il meriti la 50 de ani!”. 
Am luat hotararea sa caut un specialist in acest domeniu!. Așa ca, am urmat cursurile de cosmetica, unde am invatat cum sa imi ingrijesc tenul, apoi cum sa tratez toate tipurile de ten, și mai apoi sa pot ajuta cat mai multe persoane cu astfel de probleme. 
Acum fata și starea m-i s-au schimbat total, dupa ce am aplicat diferite creme, tratamente și proceduri, care au facut minuni pentru mine, cat și a celor care mi-au solicitat serviciile.
Așa ca am decis sa imi ofer pregatirea cat mai multor persoane care se confrunta cu asemenea probleme de ingrijire cosmetica.
Daca și tu treci prin aceste stari sau iti dorești sa incepi sa ai grija de tine și de tenul tau, da  click pe www.euelena.ro și lasa-ti datele de contact, pentru a beneficia de o consultatie gratuita!.
Poti suna și la numarul de telefon: 0752652374, pentru a-ti face o programare!.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
P.F.A. Lazar Elena S.R.L. nu a primit comentarii inca.