Distribuie pe facebook:

Atd activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
A.T.D. Dynamic Biliard - reprezentant pe piata romaneasca a Companiilor lider in domeniul biliardului de calitate: Dynamic Germania,  Longoni Nord Italia si BCE Anglia
Vanzare: mese si accesorii de biliard (pool, snooker, carambol, pyramid), air-hockey si accesorii, fotbal mecanic si accesorii, darts si accesorii, tenis de masa (ping-pong) si accesorii, sah, rummy si accesorii, tonomate, gambling (poker, rulete), mobilier specializat, tacuri si accesorii, huse tac, cadouri specifice.
Servicii: Proiectare pentru amenajarea si dotarea spatiilor de agrement cu echipamente specifice (mese de biliard, air-hockey, fotbal mecanic, tenis de masa, darts, jocuri mecanice, gambling, ...alte jocuri distractive).
Inchirieri mese de biliard, darts, air-hockey, fotbal mecanic, mese de tenis, cu sau fara echipamente de contorizare.
Dotarea (montajul si reglarea) cu echipamente a spatiilor destinate agrementului din resedintele particulare, case de vacanta, pensiuni, hoteluri, cluburi si cazinouri.
Servicii de transport profesional al echipamentelor de agrement.
Service schimb postav.
Intretinere si reparatii
tacuri.
Livrari in sistem “coletarie rapida” cu plata contra ramburs.
Mutari si reamplasari echipamente de agrement.
Activitatii sportive: concursuri, openu-ri,  organizare de evenimente sportive si educationale
Casute: mobile, modulare, de Vacanta; resedinte permanente, spatii comerciale mobile si modulare, terase mobile si modulare, amenajari interioare si exterioare, design si proiectare.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Atd nu a primit comentarii inca.