Distribuie pe facebook:

Ionut activeaza in domeniul: Servicii Financiare si Asigurari si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Salut,

Daca ești in cautarea unor informatii legate de domeniul asigurarilor, atunci fii relaxat și treci peste intrebarea Oare, ma poate ajuta? ;

Sunt aici ca sa-ti raspund la intrebari, impreuna putem gasi cea mai buna varianta de a te asigura sau a-ti asigura bunurile tale sau ale societatii / firmei de care te ocupi!

Garantia celui mai bun pret in raport riscuri/acoperiri vs prima de asigurare, sunt partener la un broker cu 100% capital romanesc, la noi totul este transparent și fara riscul de a plati o polita inexistenta!

Restul depinde de tine, așa ca te aștept cu intrebari/solicitari pentru a-ti putea face o prima impresie ;

Daca ai uitat ca iti expira RCA și trebuie sa pleci urgent, suna-ma pe telefon sau da-mi mesaj pe pagina de Facebook ( https://www.facebook.com/TheBestInsuranc3/ ), in cel mai scurt timp ai oferta de la toti asiguratorii din Romania.

Casco pentru toate buzunarele, de la cel Economic la același pret cu RCA, pana la oferte și pachete individuale, personalizate (FULL CASCO) ;

Asigurari medicale individuale sau de grup, acoperiri și conditii personalizate in functie de dorintele și necesitatile dvs. ( Deductibilitate fiscala de pana la 400€/an ) ;

Pentru transportatori, avem posibilitatea unei prime foarte bune la RCA, cu condiția unei clase de B, chiar și B0,
Asigurări CMR sau Cargo condiții personalizate și totul adaptat nevoilor

Asigurari pentru locuinta, proprietati, pe langa cea obligatorie (PAD), putem sa facem o analiza și sa cautam cea mai buna varianta de acoperire la un pret corect !

Apoi pe finalul perioadei de asigurare,  nu mai este necesar să îți faci griji când îți expira asigurarea pentru că mă voi ocupa de acest lucru și te voi anunța cu 2-3 săptămâni înainte și vei primi oferta de reînnoire!

 Aici va atașez toate oportunitatile de care dispuneti in momentul in care doriti sa ne contactati:
@Destine Broker Asig-Reasig
@Destine Imobiliare 
@Destine Leasing IFN
@Destine Holidays
​​​
 

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Ionut nu a primit comentarii inca.