Distribuie pe facebook:

Interpreta Claudia Maria Ciurica activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Claudia Maria Ciurica atunci ai facut alegerea PERFECTA! 
     Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca, presarat cu interpretari incendiare de muzica de petrecere. 
     Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor:
* Muzica populara : de suflet si de ascultare din toate zonele, cu preponderenta Oltenia, Ardeal, Maramures, Banat si la cerere Moldova
* Sarbe * Hore * Ardelesti *  Oltenesti * Banatene * Brauri * Invartite * Jiene
* Muzica de petrecere si joc
* Cover-uri/muzica usoara romaneasca/
* Blues-uri/valsuri si tango-uri celebre, in deschiderea unui eveniment (Dansul mirilor)
* Manele la cerere 
      Interpreta Claudia Maria Ciurica, originara din Mehedinti dar stabilita in Italia, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
    Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate interprete de nunta si evenimente din tara si strainatate.
   Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !
      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Claudia Maria Ciurica ajunge treptat sa fie interpreta de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
     Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
       Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
        Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon +39/329.637.4437 si veti avea o mega-petrecere, alaturi de interpreta Claudia Maria Ciurica!
                                             Facebook Oficial : https://www.facebook.com/claudiamaria.ciurica
                                             YouTube Oficial : https://www.youtube.com/channel/UCGTOugA6CY5SQv6qmKfTnGQ

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Interpreta Claudia Maria Ciurica nu a primit comentarii inca.