Distribuie pe facebook:

Gelu activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
     Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie Gelu Music Band, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 
   Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara si de petrecere, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca si internationala, presarat cu interpretari incendiare de muzica latino si greceasca. 
   Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti: 
 * Caffe concert/jazz
 * Cover-uri/muzica usoara romaneasca/internationala
 * Muzica populara/petrecere/etno/lautareasca
* Muzica greceasca/latino/italiana/balkanika
* Muzica pop/dance/anii 80/rock
      Gelu Music  sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta, formatii de evenimente.
    Solist vocal si instrumentist la orga si pian, originar din Constanta, interpretul Adrian Gelu Ghita ( Gelu Music )  incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !
      Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Gelu Music Band ajunge treptat sa fie interpretul de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
     Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa va promitem un eveniment de neuitat. Ca marturie sta anii de experienta, cand am sustinut numeroase evenimente aducand momente unice si memorabile. 
    Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
        Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, stativ lumini decorative si jocuri de lumini, glob disco cu lumini, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta.
        Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0724/920.918 sau 0735/327.881  si veti avea o mega-petrecere, alaturi de  Gelu Music Band!
                 Facebook Oficial : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010093005081
                Youtube Oficial : https://www.youtube.com/channel/UCwTdpOuiZ1Zof74A-Lo2w6Q

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Gelu nu a primit comentarii inca.