Formatia Lautarii Bucovinei activeaza in domeniul: Organizari Evenimente si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie Formatia \Lautarii Bucovinei\, atunci ai facut alegerea PERFECTA! 
     Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara, slagare vechi din muzica usoara romaneasca, presarat cu interpretari incendiare de muzica de petrecere si instrumentala!
  Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le putem oferi programe diferite care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs :
      * Muzica populara : de suflet, de pahar si ascultare din toate zonele tarii
      * Sarbe * Hore * Muzica de petrecere  * Batute moldovenesti
      * Muzica usoara romaneasca veche * Cover-uri internationale 
      * Cafe concert, valsuri, muzica ambientala, blues-uri si tango-uri celebre in deschiderea unui eveniment
      * Muzica instrumentala alaturi de instrumentisti de valoare, formata din pian si orga electronica, vioara, clarinet, saxofon, trompeta si tambal. 
            *  Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei) si tot la cerere in exclusivitate pentru obiceiurile de zi aducem muzica de fanfara!
          Lautarii Bucovinei este o formatie de renume ce pot inobila evenimentul dumneavoastra si incearca sa ofere sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
    Formatia \ Lautarii Bucovinei \, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii, revelioane), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta si evenimente din Romania si strainatate.
       Noi avem cheile, daca ne permiteti sa deschidem usa, va promitem un eveniment de neuitat...
           Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Lautarii Bucovinei, ajunge treptat sa fie formatia de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
     Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
       Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
  Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0741/438.718 sau mai multe detalii pe site-ul oficial https://www.lautariibucovinei.ro ( mail oficial lautariibucovinei@yahoo.com)  si veti avea o mega-petrecere, alaturi de Formatia \Lautarii Bucovinei\!
                                              Facebook Oficial : https://www.facebook.com/lautariibucovinei.ro
                                               YouTube Oficial : https://www.youtube.com/channel/UC6D0kgOfm87OPPv-Nif9ZoA 

 

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Formatia Lautarii Bucovinei nu a primit comentarii inca.