Distribuie pe facebook:

S.C. Arhicity Office S.R.L. activeaza in domeniul: Consultanta, Contabilitate, IT si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Biroul de Arhitectura ARHICITY OFFICE  ofera servicii complete de proiectare 2D si 3D pentru locuinte, vile, birouri, cladiri industriale si agricole, spatii comerciale, amenajari interioare, in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.

Servicii

    I.Plan urbanistic de detaliu (PUD) si Plan urbanistic zonal (PUZ)

    II.Proiecte tehnice si detalii executie pentru constructii civile si industriale, pentru urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, instalatii curenti slabi (telefonie, retea de calculatoare, CCTV etc.), instalatii termice si HVAC, instalatii sanitare si SCENARIU DE SECURITATE LA INCENDIU  - pe scurt: proiecte complete.

Proiectele contin toate documentatiile necesare pentru obtinerea avizelor si acordurilor in vederea obtinerii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.

    III.Societatea noastra asigura, la cererea clientului, depunerea si ridicarea documentelor pentru obtinerea urmatoarelor acte necesare in vederea construirii: certificat de urbanism, avize si acorduri cerute prin certificatul de urbanism, autorizatie de construire. Acest serviciu este disponibil doar pentru proiecte elaborate de catre firma noastra.
 

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
S.C. Arhicity Office S.R.L. nu a primit comentarii inca.