Distribuie pe facebook:

Alex (stratov) activeaza in domeniul: Print, Imprimerie, Copiere si te poate ajuta cu urmatoarele servicii:

Descriere:
Salut! Sunt Alex (Stratov) si ma ocup cu design grafic, web design si publicitate. Ofer consultanta GDPR si implementari (in functie de caz).

Pune-mi o intrebare! Consultanta initiala nu costa nimic. Vin la tine acasa sau la birou sa discutam 20 de minute.

Lucrez cu oricine: 
- persoane fizice care vor sa isi publice o carte sau sa dea cadou un calendar personalizat
- firme mici si mijlocii care vor sa fie vazute in mediul online sau de clientii din zona
- firme mici si mijlocii care vor sa isi imbunatateasca modul de lucru intern prin tipizate, documente online ce pot fi vazute in timp real de oriunde si multe altele.
- firme ce au nevoie sa devina conforme cu normele GDPRAi nevoie sa printezi ceva? 
Materiale publicitare (carti de vizita, flyere, pliante, afise, bannere), carti, invitatii (petrecere, nunta, botez), coperti pentru DVD sau orice alt material printat?

Nu trebuie sa iti bati prea mult capul. Spune-mi ce iti trebuie iar eu voi veni cu cele mai bune idei de design, dar si idei de promovare pentru firma ta.

Stam un pic de vorba, iti prezint ofertele (lucrez cu mai multe centre de print), facem grafica si cand comanda ta este gata o sa ti-o aduc acasa sau la birou (in functie de comanda si posibilitati). 


Ai nevoie de un site sau ai unul si vrei sa ii oferi un aspect nou? Vrei sa te stie lumea pe Google sau Facebook? Ai deja site sau pagina de Facebook si vrei ca cineva sa le administreze? Le rezolvam si pe acestea.

Publicitatea conteaza. Indiferent ca nu stii ce trebuie sa faci, sau stii dar nu ai timp sa te ocupi, sunt aici sa te ajut. Iti ofer ideile mele pentru o publicitate eficienta, potrivita pentru afacerea ta, la preturi rezonabile.

vezi toata descrierea


Trimite-i un mesaj:
Lasa un comentariu!
Numar Comentarii: 6